Najam uređaja

Izaberite novi ili korišteni uređaj iz naše ponude idealan za vaše potrebe i uzmite ga u najam.


POPIS UREĐAJA:
CANON
KONICA MINOLTA

 

Poslovna rješenja

Vrhunski programi za "Document management" - Therefore i YSoft

 

THEREFORE

YSOFT

 

Servis i održavanje

Servisom pokrivamo područje cijele Republike Hrvatske. Posebne pogodnosti uz S&M ugovor o održavanju.

VIŠE

Canon

 
Za poslovne korisnike — Jednofunkcijski pisači
iR ADVANCE 8205/8295/8285 PRO
 

iR ADVANCE 8205/8295/8285 PRO 
• Učinkovit crno-bijeli ispis brzinom do 95-105 ppm
• Intuitivni zaslon u boji osjetljiv na dodir
• Izvanredne opcije za završnu obradu
• Izuzetno skeniranje
• Veliki maksimalni kapacitet papira
• Moćna integracija u tijek rada
• Revolucionarna dostignuća u zaštiti okoliša
 

 

Naše iskustvo i stručnost u profesionalnom ispisu doveli su do dizajniranja tehnološki najnaprednijeg uređaja za manje crno-bijele naklade.
Budući da pripada naprednoj seriji koja kombinira moćnu integraciju u tijek rada, vrhunsku završnu obradu i izuzetnu lakoću korištenja, imageRUNNER ADVANCE 8205 pruža sjajne rezultate i omogućava brzi povrat uloženog novca.

Moćne radne značajke
Model 8205 dizajniran je za maksimalnu produktivnost u najzahtjevnijim uredskim i proizvodnim okruženjima. Velike brzine crno-bijelog ispisa do 105 ppm, velika zaliha papira i mogućnost dodavanja tonera tijekom rada osiguravaju pouzdan ispis uz minimalnu potrebu za ručnim korištenjem.

Opsežno višenamjensko korištenje
Konfigurirajte model 8205 u skladu sa specifičnim potrebama svog okruženja - bilo da se radi o uštedi prostora, uštedi novca ili mogućnostima završne obrade.

Prilagodljivo rukovanje medijima omogućava odabir izvora papira i korištenje velikih medija do 256 g/m2. Uz profesionalno bušenje rupa, savijanje (Z-savijanje, unutarnje-C, vanjsko-C, dvostruko paralelno i centralno), umetanje i uvezivanje brošura s obrezivanjem sve u jednoj liniji osigurat ćete bogat izbor svojim kupcima.

Dodatni RIP utemeljen na aplikaciji Fiery znači da se model 8085 može neprimjetno uklopiti u vaš postojeći tijek rada i lako povezati s drugim uređajima. Umjesto toga, možete se odlučiti za Canonov kontroler koji pruža odlične radne značajke i podršku za Genuine Adobe PostScript 3 i PCL 5e/6.

Jednostavan za korištenje i prilagodbu
Model 8205 ima 10,4-inčni SVGA zaslon u boji osjetljiv na dodir koji ima brz odziv i jednostavan sustav upravljanja pomoću ikona koji olakšava rad. Korisnici mogu prilagoditi zaslon i čak postaviti odabir čestih zadataka jednim dodirom u brzom izborniku.

Impresivna kvaliteta
Novi toner pruža izvanredne rezultate uz odličnu reprodukciju teksta/točke i preciznu reprodukciju polutonova. Poboljšana je i obrada slike razdvajanjem raznih vrsta podataka i odgovarajućom obradom svake od njih.

Napredne ekološke značajke
Cijela serija imageRUNNER ADVANCE zadovoljava stroge standarde zaštite okoliša kao što je Energy Star. Serija imageRUNNER ADVANCE 8000 ima i najnižu tipičnu potrošnju energije (TEC) u svojoj klasi.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Konfigurator sistema

Kopitehna d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Fotografije proizvoda preuzete su sa interneta i ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima.

*Cijene su informativnog karaktera. Za točne cijene kontaktirajte nas na tel. 042 / 200 400 ili e-mailom na info@kopitehna.hr. Kopitehna d.o.o. zadržava pravo promjena cijena bez prethodne obavijesti.