O Kopitehna d.o.o.

Kopitehna d.o.o. osnovana je 1993. godine.
Više od 30 godina duga tradicija uspješnog rada, praćenja tehnoloških trendova i konstantnog usavršavanja dovela nas je do pozicije jednog od regionalnih lidera u distribuciji profesionalnih uređaja za ispis i programskih rješenja marki Canon i Konica Minolta.

Specijalizirali smo se u segmentu integracije ispisnih rješenja kreiranih prema poslovnim zahtjevima korisnika. Individualnim pristupom svakom korisniku analiziramo stvarne potrebe korisnika te nudimo optimalno rješenje.

Certificirana kvaliteta

Naši licencirani tehničari s dugogodišnjim iskustvom garantiraju Vam brzu, kvalitetnu i adekvatnu brigu te servis uređaja.

  • specijalizirani i licencirani tehničari
  • Canon Output Managment, AEC&M i Graphic Arts prodajni i servisni certifikati
  • Konica Minolta M Plus servisni i jedini prodajni Elite partnerski certifikat u HR
  • redovita tehnička obuka i certificiranje tehničara u Canon edukativnim centrima u Beču, Venlu, Bukureštu i Budimpešti

Prezentacija rješenja

Showroom sa izložbenim i testnim modelima kompletnog spektra Canon i Konica Minolta uređaja na dvije etaže i 650 m2 u našem poslovnom prostoru na adresi Varaždinska ulica – odvojak III, br. 2, Jalkovec, 42000 Varaždin.

Individualni pristup našim korisnicima

Našim korisnicima pristupamo individualno kako bismo skrojili uslugu prema Vašim potrebama i kako biste dobili odgovarajuću kvalitetu za Vaše poslovanje.

Naš cilj je stvoriti dinamičku radnu okolinu gdje se što manje resursa i napora troši na upravljanje poslovnom dokumentacijom, već automatizirati i ubrzati proces obrade dokumentacije kako bi se mogli usredotočiti na ono najvažnije - Vaš uspjeh.