Mali u veličini, veliki u performansama - Upoznajte Canon imagePROGRAF TC-20!

predstavljamo novog člana Canon obitelji - Canon imagePROGRAF TC-20. Uz isprobane i dokazane karakteristike, ovaj mali snažan stolni pisač donosi svježinu i novu razinu efikasnosti u vaše urede, prodavaonice, škole ili kućne radne prostore.

Canon imagePROGRAF TC-20 je pravi majstor za CAD crteže, edukacijske materijale i postere, a uz svoje kompaktne dimenzije idealno će se uklopiti u svaki prostor. Uz vrhunsku kvalitetu pigmentne tinte i jednostavno rukovanje, ovaj pisač pruža iznimnu vrijednost za vaš novac.

Ovaj mali div dolazi pakiran s funkcionalnostima koje očekujete od vrhunskih strojeva - brzo ispisivanje, kontinuirano ispisivanje u boji brzinom do 4 ppm za CAD crteže i postere, pametno rukovanje medijima, dizajn za lak pristup, mogućnost zamjene rola s medijima i spremnika s tintom tijekom ispisivanja. I da, živopisne i precizne slike su zagarantirane zahvaljujući punoj pigmentnoj tinta Lucia TD.

 

 

Potreba za hibridnim radom

Bez obzira jeste li u uredu ili kod kuće, imagePROGRAF TC-20 dijeli softver s uredskim uređajima imagePROGRAF, što olakšava prebacivanje i usklađivanje radnih zadataka.

Instalacija? Brza i jednostavna! S ovim "sve u jednom" uređajem, možete bez problema postaviti papir u roli, a zahvaljujući ugrađenom automatskom ulagaču listova, kontinuirano ispisivanje bez intervencije prilikom zamjene papira je zagarantirano.

 

 

 

 

Brinemo o održivosti

Canon imagePROGRAF TC-20 dolazi s lako reciklirajućim plastičnim bočicama s tintom od 70 ml, manje ambalaže i EPEAT Gold certifikatom za nisku potrošnju energije. Ekologija je naša misija i uvijek smo tu da podržimo vaše održive ciljeve.

 

4 boje

968 x 525 x 245 mm

70 ml

Automatski ulagač listova

Pigmentna tinta Kompaktne dimenzije – ušteda prostora Plastične bočice s tintom Kontinuirano ispisivanje – papir u roli i pojedinačni listovi