Brža obrada

Brzo i jednostavno snimite papirnate ili digitalne dokumente. Povećajte produktivnost skraćivanjem dugotrajnih administrativnih procesa.

Zaštićene informacije

Zadržite sukladnost i zaštitite podatke. Zaštitite svoje informacije pomoću naprednih kontrola pristupa, dozvola i mjera za zaštitu od neovlaštenog rukovanja.

Bilo koji uređaj, bilo kad

Therefore omogućava web-pristup svim uređajima u stvarnom vremenu. Sada korisnici mogu pristupati traženim informacijama u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta.

Dizajn prilagođen svim organizacijama

Therefore je fleksibilno, prilagodljivo rješenje dizajnirano za organizacije svih veličina. Od lokalne implementacije, do verzije s punom kontrolom paketa za oblak Therefore Online, nudimo rješenje za svaku situaciju.

Osiguran kontinuitet

Redundantne sigurnosne kopije i robusna spremišta podataka tvrtke Therefore pomoći će vašoj organizaciji u povratku na tržište nakon požara, poplava ili drugih katast

 

 

 

Bolja suradnja

Sigurna suradnja u stvarnom vremenu s pametnom kontrolom verzija podrazumijeva kako će vaši zaposlenici moći pouzdano surađivati na najnovijim dokumentima.

Analiza i automatizacija

Jednostavno identificirajte uska grla obrade uz dinamička ad-hoc i automatizirana izvješća, uključujući pristup ključnim pokazateljima uspješnosti radnih procesa za obradu arhiva i dokumenata.

Sveobuhvatna sigurnost u oblaku

Vaše informacije moraju vas slijediti, a Therefore Online omogućava brz i jednostavan pristup informacijama, gdje god se nalazili, iz oblaka. Podaci su sigurnosno kopirani i zaštićeni od vanjskih prijetnji.

Trenutačna pohrana i učitavanje informacija

Informacije mogu biti strateški resurs – zadržite prednost na konkurentnom tržištu uz intuitivno upravljanje informacijama.

 

100 % prilagodljivo

Dizajnirano za tvrtke svih veličina

Automatizirani procesi

Ubrzajte učinkovitost i produktivnost

  

Prist. u stv. vrem.

Učitavanje podataka s bilo kojeg mjesta

 

Sigurna pohrana

Podaci su potpuno sukladni i sigurnosno kopirani

 

Brzo snimanje podataka

Pratite datoteke uz pametnu kontrolu verzija

 

Na razini sektora

Idealno za odjele za ljudske potencijale, logistiku, financije, ugovore

 

Jednostavna integracija

Radi s rješenjima trećih strana kao što su ERP, Outlook, SAP i druga

 

Od jednog do nekoliko desetaka tisuća korisnika

Izdanja za sve scenarije upotrebe